Fri fragt ved køb over 999,-
1-3 dages levering
Konto
Kurv

Om os

Hos growerchampagne.dk finder du et univers af kvalitetschampagne fra små producenter. Det er de såkaldte ‘growers’, som vi stolt repræsenterer. Disse karakteriseres ved, at de dyrker deres egne druer og ofte anvender økologiske og biodynamiske principper hertil for at opnå det bedst mulige råmateriale, som I deres hænder bliver til exceptionelle champagner.

Helt enkelt er vores koncept at udbyde champagnerne fra de bedste og mest kvalitetsorienterede af disse grower-producenter.

Læs vores historie

Vores historie

Et længere besøg i Champagne for en årrække tilbage gjorde udslaget og satte for alvor gang i hjulene og skubbede yderligere til vores allerede blomstrende passion for champagne. Her besøgte vi en række store huse/producenter, hvor vi blev taget godt imod i glamourøse omgivelser. Vi blev af diverse ‘Tour Guides’ vist rundt i kældrene, vinmarkerne og smagte løs på deres forskellige cuvéer.

Der var noget storslået over det hele, men det føltes også en anelse turistet, upersonligt og lidt kunstigt. Vi var endt inde i den store marketingsmaskine, som Champagne kendes for – men egentlig også bør anderkendes for, da det er denne der har resulteret i, at Champagne har status som det ubestridt bedste område for mousserende vin i verden. De forskellige champagner vi smagte var dog gode, men i retrospekt manglede de lidt kant, karakter og den sidste dybde.

Selvom de grandiøse ejendomme og smagelokaler ved de store huse havde imponeret os var det alligevel noget andet, som gjorde størst indtryk på den første af vores efterhånden mange ture til Champagne – nemlig vores besøg hos nogle af de små grower-producenter. Og ikke bare hvilke som helst af disse. Nej, vi besøgte nogle af de mest toneangivende og kvalitetsorienterede growers. Her smagte vi champagner fra en anden verden(!) og vi blev blæst bagover af den overvældende kvalitet og karakter, som disse champagner bød på.

Ikke nok med det, så var det ofte producenten selv, der stolt viste os rundt i vinmarken, vineriet og fortalte os om netop hans filosofi, og hvorfor denne resulterer i så magiske champagner. Det var som om man kunne smage deres forskellige personligheder i champagnerne.

Denne oplevelse med champagnerne fra de små kvalitetsorienterede producenter danner grundlag for growerchampagne.dk. Det er vores ønske og formål at videregive lignende oplevelser til alle jer ved at tilbyde champagnerne fra nogle af de allerbedste growers. Både dem, der allerede er bredt anerkendte, men også fra morgendagens stjerner. Disse finder vi gennem vores grundige research, seriøse faglighed og mange årlige rejser til Champagne og glæder os til at dele dem med jer.

Kurv00
cross