Fri fragt ved køb over 999,-
1-3 dages levering
Konto
Kurv

Handels- & Leveringsbetingelser

Generelle oplysninger 

GrowerChampagne ApS
CVR-nr: 42340952
Østre Allé 6
9530 Støvring

info@growerchampagne.dk
+45 31 45 21 70

Du kan kontakte os på tlf.: 31452170 mellem 09.00 og 17.00 i alle hverdage eller på mail via info@growerchampagne.dk, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

BEMÆRK: At du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, pga. udsolgte varer eller lign. hører du fra os inden for 2 hverdage med information om hvad vi kan gøre i sagen.

Betaling

Ved køb på vores hjemmeside er det kun muligt at betale med elektroniske betalingsmidler, det vil sige div. kreditkort, dankort eller mobilepay. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,00, når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken GrowerChampagne ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra GrowerChampagne ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Mobilepay.

Gebyrer

Der bliver ikke pålagt gebyrer på betalingskort.

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms, med mindre andet er angivet.
Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via vores hjemmeside med din e-mailadresse samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Levering

Alle ordre sendes med GLS. Du modtager en sms og email om din forsendelse, så du altid kan følge den. Fra januar 2016, bliver det også muligt at vælge at pakken kan afhentes på et af mere end 800 afhentningssteder i Danmark og selvfølgelig et nær dig.

Mulige leveringsformer og fragtpriser:

  • GLS Erhverspakke: 49,00 kr. (inkl. moms)
  • GLS Hjemmelevering: 49,00 kr. (inkl. moms)
  • Lokal afhentning (Østre Allé 6, 9530 Støvring eller Stokagervej 6F, 8240 Risskov)

BEMÆRK: Er du ikke hjemme på det aftalte tidspunkt, og dette kræver en ekstra udkørsel fra GLS betaler du som kunde selv for dette.

Uden for Danmarks grænser plus Færøerne og Grønland betales aktuel fragt efter vægt (kontakt os for nærmere aftale).

Leveringstid: 1-5 dage (der kan dog i enkelte tilfælde forekomme en længere leveringstid.)

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 999 kr. Gratis fragt og franko levering gælder kun fastland og brofaste øer i Danmark.

Ved levering til ikke-brofaste-øer pålægges kr. 699,- incl. moms (uanset købsbeløb).

Fortrydelsesret

Hvis du som forbruger har købt en vare via webshoppen hos GrowerChampagne ApS har du ret til at fortryde købet indenfor 14 dage efter du har modtaget varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du modtager den første vare. Du har herefter 14 dage til at returnere varen til os på den angivne adresse.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres, eller sende den retur til GrowerChampagne ApS. Du kan også sende os en mail på info@growerchampagne.dk.

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores.


Du kan også give fysisk fremmøde på vores adresse, og der returnere varen og fortryde købet.

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. GrowerChampagne ApS modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. GrowerChampagne ApS modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returadresse: GrowerChampagne ApS, Østre Alle 6, 9530 Støvring

OBS: der ydes ikke fortrydelsesret på varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Varens stand ved returnering

Varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan afprøve varen på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er afprøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer når du handler som forbruger. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter varen er modtaget købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Som udgangspunkt ombyttes varen, hvis muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse: GrowerChampagne ApS, Østre Alle 6, 9530 Støvring

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 

Prisfejl 

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Oplysninger om klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos GrowerChampagne ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på growerchampagne.dk er Jesper Bjørn Larsen, partner.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@growerchampagne.dk

Salg af varer hos GrowerChampagne sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
growerchampagne.dk
Østre Alle 6
9530 Støvring
info@growerchampagne.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________

Bestilt den: _________________________________________________________________   

Modtaget den: _______________________________________________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________________________________

Dato:______________________________________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.07.2022

 

Kurv00
cross