Julien Prélat Pinot Noir Millésime 2015

Kraftfuld, kompleks og lettere udviklet topchampagne fra Julien Prélat. Absurd limiteret – sølle 585 flasker produceret.

 

TIP: Lav en smagning med en blanc des noirs (på pinot noir) fra Montagne de Reims af høj kvalitet og oplev de stilistiske forskelle (prøv fx Maillart Jolivettes eller Savart l’Ouverture).

DKK 650,00

På lager

Julien Prélat Pinot Noir Millésime 2015

Beskrivelse

Moden frugt og flotte udviklede noter af skovbund, kantareller og et touch af brunet smør. Smuk forening i smagen af fylde, friskhed og de lettere udviklede noter.

 

Nørdede detaljer

100 % pinot noir. Gæret og lagret på små egetræsfade. Dosage 2 g/l. Kun 585 flasker produceret.

 

Om producenten

Julien Prélat er en lille, kvalitetsorienteret producent fra byen Celles-sur-Ource i regionen Côte des Bar (Aube) i det sydlige Champagne. Stilen her er elegant, floral og imødekommende med gennemtrængende Aube-karakter. Champagnerne herfra flaskes som enkeltmarks- og enkeltdruechampagner med rig mulighed for at dykke ned i de enkelte terroirs og druer. Prélat har desuden besiddelser på nogle af de samme marker som Aubes mest hypede producent, Roses De Jeanne/Cedric Bouchard. Den årlige produktion ligger på mikroskopiske 10.000-15.000 flasker.

Tryk ENTER eller klik på søgeikonet for at søge. Klik udenfor boksen, hvis du ønsker at lukke.

grower-champagne-logo

Er du over 18 år?