Jean Servagnat Les Meuniers Insoumis 2017

100 % meunier fra en vaskeægte meunier-specialist. Flot champagne, der viser hvad denne drue kan, når der bliver skruet på de rigtige knapper.

DKK 495,00

På lager

Jean Servagnat Les Meuniers Insoumis 2017

Beskrivelse

Indbydende duft af citrusfrugter og klassisk æblepræg. Læg dertil forførende noter af Karl Johan-svampe og ristede cashewnødder. Super balance mellem fylde og friskhed. 

 

Nørdede detaljer

100 % meunier. Gæret og lagret på både ståltank og egetræsfade, hvor den malolaktiske gæring er gennemført. Dosage 3,5 g/l. Kun 1000 flasker produceret.

 

Om producenten

Vaskeægte meunier-specialist. Her bliver den ofte undervurderede drue, meunier, for alvor taget seriøst og med flotte champagner til følge. Servagnat er ligesom Maillart beliggende i regionen Montagne de Reims, og holder til i byen Coulommes la Montagne ca. 10 km. nordvest for Ecueil.
Servagnat har en skånsom tilgang i vinmarken uden diverse kemikalier og er på vej mod økologisk certificering. I vineriet bruges der både stål og fad til gæring og lagring, der bruges naturgær og vinene filtreres ikke. Stilen her er fokuseret med flot frugt og imponerende dybde. Her får du et enestående indblik i meunier-druens kvaliteter. Pt. laves der to cuvéer fra domænet og den årlige produktion på sølle 5000 flasker.

Tryk ENTER eller klik på søgeikonet for at søge. Klik udenfor boksen, hvis du ønsker at lukke.

grower-champagne-logo

Er du over 18 år?