Nytårskassen #2 Ekstra

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af nytårsaften?

 

Så har vi svaret: vintage champagne til hele aftenen fra den gode årgang 2017.

 

Med denne smagekasse får du tre flasker champagner fra fremadstormende growers, hvor pris og kvalitet hænger ekstremt godt sammen.

 

Snup et sæt og gå store champagneoplevelser i møde med følgende cuvéer:

 

Nicolas Maillart Mont Martin 2017

Julien Prélat Les Reines 2017

Jean Servagnat Les Meuniers Insoumis 2017

 

DKK 1.540,00 DKK 1.495,00

Nytårskassen #2 Ekstra

Nytårskassen #2 Ekstra er din billet til en fantastisk nytårsaften. Kassen indeholder følgende champagner:

 

Nicolas Maillart Mont Martin 2017

Set i Gastro, maj 2021: “(…) én af de bedste meuniers!” – 93 point af René Langdahl (2016-årgangen)

“Several of the tasters unanimously stated that it was their best pure Meunier wine ever. The whole wine tasted like the Meunier part in Krugs vintage wines (…)” – Richard Juhlin (2015-årgangen)

Enkeltmarkschampagne på ren meunier fra Villers-Allerand. Mont Martin giver så meget fra sig lige fra første gang man stikker næsen i glasset og fra første slurk. En enorm kompleksitet med sur/søde røde æbler, ribs, hindbær, abrikos, jordbund, tørret egetræ, søde krydderier og ristede noter byder ens næse velkommen i glasset. I munden fortsætter glæden, hvor disse noter går igen med en spændstighed og intensitet, der giver lyst til at vende tilbage igen og igen. Meunier-karakteren er slående med dette frugtige væsen, men det er sjældent, at meunier viser en sådan kompleksitet og dybde.

 

Julien Prélat Les Reines 2017

Julien Prélat er en lille, kvalitetsorienteret producent fra byen Celles-sur-Ource i regionen Côte des Bar (Aube) i det sydlige Champagne. Stilen her er elegant, floral og imødekommende med gennemtrængende Aube-karakter. Champagnerne herfra flaskes som enkeltmarks- og enkeltdruechampagner med rig mulighed for at dykke ned i de enkelte terroirs og druer. Prélat har desuden besiddelser på nogle af de samme marker som Aubes mest hypede producent, Roses De Jeanne/Cedric Bouchard. Den årlige produktion ligger på mikroskopiske 10.000-15.000 flasker.

I denne cuvée mødes man af en indbydende duft, hvor der sker ret meget. Modne og kandiserede citrusfrugter, vanilje, brioche, søde krydderier og et touch af balsamico. Cremet og vedvarende afslutning i smagen. 100 % chardonnay og 100 % velsmag. Gæret og lagret på på små egetræsfade. Uden dosage – altså brut nature. Kun 1000 flasker produceret.

 

Jean Servagnat Les Meuniers Insoumis 2017

Indbydende duft af citrusfrugter og klassisk æblepræg. Læg dertil forførende noter af Karl Johan-svampe og ristede cashewnødder. Super balance mellem fylde og friskhed. 100 % meunier. Gæret og lagret på både ståltank og egetræsfade, hvor den malolaktiske gæring er gennemført. Dosage 3,5 g/l. Kun 1000 flasker produceret.

Servagnat er vaskeægte meunier-specialist. Her bliver den ofte undervurderede drue, meunier, for alvor taget seriøst og med flotte champagner til følge. Servagnat er ligesom Maillart beliggende i regionen Montagne de Reims, og holder til i byen Coulommes la Montagne ca. 10 km. nordvest for Ecueil.
Servagnat har en skånsom tilgang i vinmarken uden diverse kemikalier og er på vej mod økologisk certificering. I vineriet bruges der både stål og fad til gæring og lagring, der bruges naturgær og vinene filtreres ikke. Stilen her er fokuseret med flot frugt og imponerende dybde. Her får du et enestående indblik i meunier-druens kvaliteter. Pt. laves der to cuvéer fra domænet og den årlige produktion på sølle 5000 flasker.

Tryk ENTER eller klik på søgeikonet for at søge. Klik udenfor boksen, hvis du ønsker at lukke.

grower-champagne-logo

Er du over 18 år?