Testvinder og andre velanmeldte champagner. Det kan kun være godt så og det har du også vores og anmeldernes ord på!
I denne smagekasse finder du nyligt anmelderroste champagner. Stoler du på landets førende vinanmeldere? Så kan du trygt købe denne smagekasse. Feinschmeckeren, Søren Frank og Niels Lillelund har sagt god for indholdet.
I kassen finder du følgende:
2.695,00 kr.
På lager
TESTVINDER i Feinschmeckerens store champagnetest 2022
De røde druer skinner igennem og giver denne champagne et rødfrugtet præg, som er så karakteristisk for store dele af Maillarts portefølje. Forrygende eksemplar af en blanc de noirs, hvor elegance og friskhed spiller fint op imod den underliggende råstyrke. 85 % PN & 15 % PM med base i 2016-årgangen og 20 % reservevin. Druer fra Villers Allerand. Delvis fadgæring og fadlagring i 6 måneder (50 %). Ingen malolaktisk gæring. 5 år sur lie. Dosage 3,5 g/l.
“(…) very fine perfume of hawthorn, geranium, roses, walnut, cox orange, blood grape and rhubarb. Dense fresh and mineral pure taste.” – Richard Juhlin
Er det her ‘kun’ hendes standardcuvée?! What…” Lignende udbrud har vi efterhånden fået en del gange, når vi har haft Elise Deschannes Essentielle med til smagninger.
Ikke underligt med den kvalitet man finder i glasset. Helt uimodståelig modenhed i frugten, der byder på mirabeller og kvæder med et tvist af bergamot og muld. Kompleks champagne med kant. 100 % pinot noir. Vinificeret på ståltanke. Biodynamisk dyrkede druer med en ufattelig modenhed. Udelukkende fra 2019-årgangen. Minimal tilsætning af svovl og ingen dosage.
Jeaunaux-Robin Les Marnes Blanches
Topanmeldt enkeltmarks-BdB fra fremadstormende Jeaunaux-Robin. Flot fadlagret BdB med elegant og mineralsk udtryk.
“Fadgæret chardonnay i brugte bourgognefade og usødet fra Le Coteau du Petit Morin i det meget lidt kendte Talus Saint Prix lidt sydvest for det sydligste Côte des Blancs. Degorgeret i september 2021 og derfor må der ikke stå årgang på frontetiketten. Tanken er: kort bærmekontakt for maksimalt terroirudtryk og den er jeg med på. Æbler og gær, surdej og krudtet chablis’k næse, chablis med bobler, udtalt frugtig stil med skarphed, salt og syre. Fadet titter frem i eftersmagen – naturlig, ja vildt naturlig sødme i eftersmagen, men uden restsukkerfornemmelse. 94 point.” – René Langdahl